Monday, June 28, 2010

persoalan..


salam.

kenapa payah untuk melakukan solat wajib 5 waktu?

(=_=)?


5 comments:

perempuan ITU said...

huhu.. setan menghasut la tapi kita kena la melawan. ayuh solat :)

Anonymous said...

kerana apabila sahutan dunia didahulukan melenbihi drpd sahutan Yang Maha Esa :)

Ansara Muadzam Shah 06/07 said...

trima kasih di atas respond anda~

Anonymous said...

the fact that muslims themselves didnt realised the true meaning of solah...some muslims thought that solah is a forced obligation where they feel so burdened about this. muslims(and non-muslims) should try to find the hidden secret behind all the solah's acts and says, then they'll know the true purposes of solah... don't just blindly imitate it..
wassalam..

~SZI~ said...

emm mmg syaitan hasut.. 2 kan mmg dah jnji dia nak pesongkan ank adam? tapi wajar ke tu nak dijadikan alasan? kalo syaitan leh laksanakan jnji dia, nape kita x laksanakan janji kita y dah kita lafazkan kat luh mahfuz dlu?

~ sekadar renu ngan bersama~

How To Update This Blog

kpd semua sahabat2, sesiapa yang nak update blog ni anda teramat sangat dialu alukan. tapi, untuk update, kena ade id n password kn??
so, blh mntak ngan syafiq joe/zainal/yard/or sape2 saje yang mengetahui.
sekian, terima kasih..